IBIOS LOVSÅNG
Mitt i centrala Stockholm hittar du Citykyrkan. En växande församling med över 700 aktiva medlemmar, i alla åldrar och mängder av olika nationaliteter. Församlingens liv pulserar utifrån tillbedjan av Jesus, där Hans närvaro är centrum för allt vi gör. Vår dröm är att se Guds Rike växa fram ibland oss. Att förmedla evangelium till alla vi möter och se dem komma in i Guds rike och bli älskade, upprättade, tränade och utsända. Vi vill att allt vi gör sker med en hängiven och passionerad tillbedjan som motor. 
Gud längtar efter ett folk som tillber honom i ande och sanning och som värderar hans närvaro framför allt. Vår längtan är att i den här tiden resa upp och träna de män och kvinnor som Han har kallat att leda Hans folk i tillbedjan. 
IBIOS Lovsång riktar sig främst till dig som står i någon form av lovsångsledar-tjänst, vare sig du är sångare eller musiker. Vi vill hjälpa dig att växa i ditt ledarskap genom att fördjupa din förståelse av vad lovsång är och ge dig praktiska verktyg för hur du leder ännu bättre. Du får även tillfälle att omsätta kunskap i handling genom att bli en del av vårt lovsångsarbete såväl i IBIOS som i Citykyrkan. Vi vill hjälpa dig att utveckla din gåva, ta nya steg i ditt ledarskap och ge dig redskap för fortsatt liv och tjänst. 
Undervisningen sker på torsdagar i Citykyrkan och kan läsas som en separat kurs i kvartsfart eller som en del av IBIOS bibelskola på heltid. Avgiften för dig som endast väljer att gå torsdagar och läser lovsång som fristående kurs är 2 100 kr per termin. 

Publicerat av Alfred Nygren Onsdag 9 augusti 2017